PRODUCTEN VAN ZUSJEVANLOES DOORVERKOPEN

Wat super leuk dat je er aan zit te denken om de producten van ZusjevanLOES te verkopen in jouw winkel of webshop. Omdat je de producten van ZusjevanLOES wilt verkopen in jouw winkel of webshop bieden wij jou een speciale inkoopprijs aan. Om hiervoor in aanmerking te komen willen we eerst wat dingen van je weten. Zo weten we zeker dat onze producten ook echt een toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw winkel of webshop. Om dit te kunnen controleren vragen we jou een mail te sturen naar info@zusjevanloes.nl waarin je de volgende punten aangeeft:

  1. Je bedrijfsnaam + website
  2. Je winkeladres (als je het wilt verkopen in een winkel)
  3. Je contactgegevens
  4. Een omschrijving van jouw bedrijf en op welke manier je de producten van ZusjevanLOES wilt aanbieden (online of in je winkel)
  5. Eventuele vragen

Als wij je email hebben ontvangen proberen wij de controle binnen één werkdag uit te voeren, alvorens we met je contact opnemen.

INKOPEN@ZUSJEVANLOES.NL

En dan? Als alles akkoord is bevonden maken we voor jou een inkopers account aan. Dit houdt in dat je met dit account kan inkopen tegen inkoopprijzen. Het minimale bestelbedrag is 75 euro inclusief BTW. Voor bestellingen boven de 125 euro rekenen we GRATIS verzending. Voor bedragen hieronder vragen we voor de verzending 6,95 euro.

Je bestelling kun je direct afrekenen via iDeal. Je ontvangt dan direct een factuur in je mailbox en deze is ook via jouw account portaal terug te vinden. We houden je op de hoogte wanneer de bestelling naar je wordt verstuurd. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen je bestelling bij je te hebben afgeleverd. Als dit langer zal duren dan 3 werkdagen, door onvoorziene omstandigheden, wordt je daar altijd van op de hoogte gebracht.

VERDERE INFORMATIE

De verkoopprijs die je gaat hanteren moet minimaal hetzelfde zijn als de verkoopprijzen die wij hanteren in onze webshop. Deze kun je altijd zelf terug vinden bij de artikelomschrijving van de door jouw bestelde/te bestellen producten. Wij controleren of je de juiste prijzen hanteert.

Foto’s, afbeelding, banners, etc, van onze website en sociale kanalen mag je zonder toestemming gebruiken voor jouw bedrijf.