LOES Papendrecht

LOES Papendrecht is dé healthy hotspot van Papendrecht en de hele Alblasserwaard. Uit de eigen desembakkerij komen dagelijks verse desembroden, heerlijke koeken en fantastische taarten. Naast het kopen van desembroden en ander lekkers, kan je bij LOES (h)eerlijk lunchen in een knusse, sfeervolle omgeving of gewoon genieten van een heerlijke koffie of thee.


Bij LOES kun je bijna alles wat op de ontbijt- en lunchkaart staat óók meenemen naar huis! LOES biedt namelijk ook een groot assortiment met lokale producten, producten met een goed verhaal en gave lifestyle producten aan.

Check alles wat je wilt weten over LOES Papendrecht op hun website. Hier kun je terecht om brood te bestellen, de menukaart in te zien en natuurlijk gelijk je volgende bezoek in te plannen met een reservering!

YUME BOSKOOP

YUME is een koffie- en theehuis gevestigd in het hart van PlantenTuin Esveld in Boskoop. Onze kaarten zijn ook bij deze toffe zaak verkrijgbaar!

KAT IN ‘T BAKKIE

Kat in ‘t Bakkie is de zaak van Marieke en Loes in Dordrecht. Het is een koffietentje en winkel in één. Duurzame, lokale ondernemers kunnen in de winkel planken huren om hun spullen te verkopen. Het is al met al een klein, maar leuk winkelaanbod; van speelgoed, tot kaarten, tot meubels. Voor groot en klein is er wel iets te vinden, dus het is een heel divers aanbod! En dus ook onze kaarten! Super leuk!

KRAS & VERRAS

Kras en Verras is een hele leuke webshop waar je ook terecht kunt voor speciale kraskaarten om iemand te verrassen. Lianne van Kras en Verras verkoopt naast haar eigen kaarten ook een deel van onze toppers!

 

Jouw hotspot?

Met Zusje van LOES willen we eigenlijk, heel stiekem, dat écht iedereen in Nederland onze producten kent en kan kopen. Natuurlijk kan dat via onze website, maar het is natuurlijk ook super leuk om onze producten te kopen in een winkel. We zijn altijd opzoek naar nieuwe hotspots die onze kaarten, planners en andere producten kunnen verkopen. Ben jij zo’n hotspot óf ken jij juist zo’n gave plek waar Zusje van LOES helemaal op zijn plaats is? Check dan even de wholesale pagina om te kijken hoe we dat voor elkaar kunnen gaan krijgen!