Het organiseren van een babyshower is razend populair. Hoe leuk is het om je beste vriendin, je zus of je dochter te verrassen met al haar dierbare vriendinnen en familie met een feestje om haar aanstaande zoon of dochter alvast welkom te heten.Een mooi versierde tafel, lekkere hapjes en gezelligheid zullen niet ontbreken bij de babyshower, maar het leukste zijn de herinneringen hieraan. Hoe leuk is het om dat te doen door middel van babyshower invulkaarten. Naast dat de babyshower invulkaarten er super leuk uitzien met mooie illustraties, zijn ze ook heel erg leuk aan de praktische kant.

Deze babyshower invulkaarten zijn een must-have voor de babyshower die jullie organiseren voor jullie vriendin of lieve zus. Het lijken losse invulkaarten te zijn, maar twee kaarten samen vormen één grotere kaart. Hoe gaaf is dat voor jullie zwangere vriendin of zus!

Ben je gelijk op zoek naar een leuke kaart voor je zwangere vriendin of zus? Je bent een paar klikken verwijderd om deze direct mee te bestellen! Ditzelfde geldt natuurlijk voor een leuke kadootje als de poster “Welkom op de wereld”.

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten, acties en leuke kijkjes achter de schermen? Volg ons dan heeeeel snel op Facebook en Instagram!